fbpx

Hogyan tartsd tisztán a réz kulacsod

A rézedényeket Indiában már évezredek óta használják konyhai célra, nagyanyáink idejében nálunk is használati tárgyak voltak a konyhában. Tisztításuk speciálisabb a többi konyhai edényünkhöz képest, ugyanakkor semmi különleges anyagra nincs hozzá szükség csupán sóra, ecetre vagy citromra és forró vízre. 1 teáskanál sót és 1/2 dl ecet vagy egy citrom kinyomott levét öntsük bele a […]

Read more

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás