Csobogó szobai szökőkút Buddha

17.820 Ft

Lakások, munkahelyek különleges dísze lehet ez a Buddhát ábrázoló gyönyörű csobogó. Mérete: 31 cm széles 40 cm magas. A szobai szökőkút 230 V hálózatról működik, használatkor a víz mozgatja a fej mellett található üveggömböt.

Elfogyott

Leírás

A csobogók a nagy szökőkutak kicsinyített másai.

A lakások, irodák, munkahelyek különleges díszei lehetnek a különböző szobai szökőkutak és csobogók. Kiemelik a növényeket, nyugtatnak, és keleties hangulatot varázsolnak a szobába. A lakberendezés művészete kifejezetten kedveli a lakásban a csobogók kialakítását. Persze nem akárhol, hiszen nem ugyanaz a hatás. A csobogók és a bennük folyamatosan mozgásban levő víz hatása az, hogy a pénz hozzánk áramlását segíti elő. Segít a gazdagsághoz, a karrierhez vezető úton. Azonban semmiképpen sem ajánlott a Feng Shui szerint, hogy a hálószobánkat csobogóval díszítsük.  Egyrészt a pénz a munkához tartozik, aminek pedig semmi keresnivalója a pihenésünket szolgáló helyiségben, másrészt a víz csobogása folyamatosan ingerelni fog minket, és nyugodt alvás helyett felváltva fogunk a wc-re rohangálni.

A Feng Shui tanítása alapján a mozgásban levő víz fokozza az energiákat abban az épületben, amelyikben alkalmazzák őket.