fbpx

Mandala.hu – Nagykereskedelem és webáruház

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!
Tavaszi akció! Minden lakberendezési tárgyra 30% kedvezményt adunk!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Cart 0 38.390 Ft

Fengshui iránytű

695 Ft

Az Iránytű Iskola szerint az egyes irányok különböző módon hatnak az emberre. Így egy háznak, lakásnak is van négy jó és négy rossz iránya, a bejárati ajtó irányától függően. De nem csak a háznak, az egyénnek is van személyre szabottan négy jó és négy rossz iránya, mely az illető születési idejéből derül ki. A kerek alakú, fémlappal borított iránytű mérete: 11 cm átmérőjű.

Készleten

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

- +
Cikkszám: 299.20 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Az iránytű használatának kezdetét Hwang Di (ie. ~ 2704-2595) idejére vezetik vissza. Ebben az időben a feng shui mesterek már használtak iránytűt a temetkezési helyek és házhelyek kijelölésére. Később, különböző formulákkal kibővített iránytűt használtak a Lou Pan-t, melynek változatait a klasszikus feng shui tanácsadás során mai is használjuk.

Az Iskola nyolc irányt különböztet meg, melyek tartalmazzák az Öt Őselem energiamintázatát, és kapcsolódnak hozzájuk különböző színek, életterületek, a I Ching nyolc trigramja, valamint Gua számok is. Az Iránytű Iskola szerint az egyes irányok különböző módon hatnak az emberre. Így egy háznak, lakásnak is van négy jó és négy rossz iránya, a bejárati ajtó irányától függően. Az, hogy melyik lakásnak melyek a kedvező és kedvezőtlen irányai, az attól függ, hogyan hatnak az őselemek a bejárati ajtó irányára (lásd öt őselem cikluskörei).  De nem csak a háznak, az egyénnek is van személyre szabottan négy jó és négy rossz iránya, mely az illető születési idejéből derül ki. Ezek ismeretében határozza meg a Feng Shui, hogy egy adott ember hogyan alakítsa ki. (Forrás: fengshuiart)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Kosár