Bagoly pár aranyon

880 Ft

A bagoly a tudás és bölcsesség madara, a koncentrálóképesség javításában a és a tudás megszerzésében segít. A dolgozószobában, az íróasztalon van a helye, így
segíti a tanulás, a tudás megszerzésében. A szett két darab műgyantából készült kis bagolyból áll, mérete: 7 cm magas, a talapzat 3.5 cm széles.

Leírás

A feng shui célja olyan környezet megteremtése, ahol életünket a lehető legkényelmesebben élhetjük. Ez egyaránt vonatkozik a lakóhelyre, lakásra és a munkahelyünkre is. A negatív hatásokat ki kell küszöbölni, a pozitívakat felerősíteni, ezzel lehet azt elérni, hogy az ott élők, vagy ott dolgozók számára megteremtődjön az egészség, boldogság, gazdagság, szerencse kedvező áramlása. A Feng Shui rendszer alapja ugyanaz az életenergia azaz “csi”, amely jól ismert a tradicionális kínai orvoslásból. A távol-keleti orvoslás irányzatai megegyeznek abban, hogy az ember csak akkor lehet egészséges, ha a megfelelő táplálkozásnak és életvitelnek köszönhetően elegendő csi áramlik a testében. Ezzel az elmélettel foglalkozó szakemberek gyakran “orvosként” is működnek, ezért nevezik a Feng Shuit a terek akupunktúrájának. A Feng Shui a lakást vagy a házat az emberi szervezet hasonmásának tekinti: a száj az ajtónak felel meg, az ablak a szemnek, a falak a bőrnek.