Feng shui ló

790 Ft

A kis arany színű ágaskodó ló szobrocska műgyantából készült. A ló a feng shui szerint az erőt, a dinamizmust és az eleganciát jelképezi. Az ágaskodó, vágtázó  a túlfűtöttség, túlzott önállóság, szabadság utáni vágy jelképe, de jelentheti azt a boldogságot és felszabadultságot is, amit egy új kapcsolat adhat nekünk. A Feng Shui szerint a ló összpontosítja egy személy energiáját annak érdekében, hogy sikeres legyen. A ló elemmel óvatosnak kell lennünk, nagyon erős yang szimbólum így egyedül ne használjuk, mindig két lovat tegyünk egymás mellé, ha biztos közreműködést vagy házasságot szeretnénk. Szemmel az ajtónak vagy az ablaknak kell álljanak. Mérete: 9 cm magas 8 cm széles.

Leírás

Az ősi térrendezési tudomány,  a feng shui nemcsak a lakás egyes helyiségeinek berendezéséhez ad pontos útmutatást, de számon tart olyan tárgyakat és kiegészítőket is, melyekkel erősítheted a lakás azon területeit, melyek az életed problémásabb részeivel állnak kapcsolatban.

A ló A gyorsaságot, az erőt, a dinamizmust és az eleganciát jelképezi, többek között szimbóluma az éjnek, a Föld és a vizek mélyének, az éjnek, a szexualitásnak, az álomnak, a halálnak.  Gyakori az az elképzelés, hogy ló húzza a Napot az égen. Erős, gyors és megbízható, ember és ló közt különleges kapcsolat áll fönn. A ló teszi lehetővé, hogy olyan feladatokat is el tudjunk végezni, amik amúgy meghaladnák erőnket, és hogy olyan távolságokra eljussunk, ahová nélkülük nem tudnánk. A kanca termékenységet jelképez, a csődör pedig a férfiasság és a nyers erő szimbóluma. A ló olyan állat, aki sohasem veszítette el hatalmát, a háziasítás során sem.