fbpx

Mandala.hu – Nagykereskedelem és webáruház

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!
Tavaszi akció! Minden lakberendezési tárgyra 30% kedvezményt adunk!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Cart 0 Ft

Tibeti 8 szerencsejel

5.900 Ft

Nepálból származó tibeti 8 szerencsejel gyanta szobor. Magassága: 13 cm

Tibeti 8 szerencsejel több indiai vallásban és a buddhizmusban jelen lévő nyolc tagból álló szimbólumcsoport.

Készleten

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

- +

Leírás

Tibeti 8 szerencsejel Nepálból származó gyanta szobor.

Tibeti nyolc szerencsejel jelentése:

-Kedvező arany halak: Az élet óceánja. Gonosz szándékot távol tartja, félelem nélküli feloldódás a Szamszara veszélytelen óceánjában. Szabadon, félelem nélkül úszik, mint a hal (bejárati ajtó közelében ajánlott).
-Gyönyörű Lótuszvirág: Erények és megtisztulás. Elsősorban a tisztaság, az élet és a tökéletesség, megvilágosodás szimbóluma, szerencsét hoz. eredendő tisztaság (test, beszed, tudat). Úszik a vágy és ragaszkodás tengere felett, jó cselekedetek virágba borulása (gyümölcse).
-Jobbra forduló kagyló: A tan hangja. Jobbra forgó kagyló. Buddha és Dharma (tanítások) hangja, a szó ereje. Szép, melodikus és mély hangja felébreszt a nem tudásból (nappaliban ajánlott).
-Értékes napernyő: Védelem és együttérzés. Emelkedettség, méltóság, kapcsolat Ég és Föld között. Lények védelme az ártó erőktől, betegségtől. (bejárati ajtó közelében ajánlott)
-Dharma kerék: Tan és megvalósítás. Tan kereke, törvény kereke, Buddha és a Dharma tanítások, mandala, csakra jele. A kör a tökéletesség, a nyolc küllő egy-egy út a megvilágosodáshoz.
-Misztikus végtelen csomó: Bölcsesség és megvilágosodás. Bölcsesség és együttérzés összefonódása. Véget nem érő szerencse.
-Kívánságteljesítő váza: Hosszú élet, megszabadulás. Kincses váza, a bölcsesség urnája, benne az egészség, hosszú élet, gazdagság, bőség, bölcsesség, és üresség. A bejárat mellett vonzza a jó energiákat.
-Győzedelmes zászló: Vétkek és megtisztulás. Buddha győzelme a kísértések és ártó lények fölött test, beszéd, tudat győzelme negatív akadályokon.

 

 

 

További információk

Színek

Bordó, Natúr

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Kosár
Kosara üres.