fbpx

Mandala.hu – Nagykereskedelem és webáruház

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!
Tavaszi akció! Minden lakberendezési tárgyra 30% kedvezményt adunk!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Cart 0 Ft

Green Tree: White Sage- Dragonblood backflow füstölő

750 Ft

Természetes,  visszaáramló füstölő. Csak a speciálisan erre a célra készített füstölőtartókban használható, amit külön lehet megvásárolni.

Fűszeres , kellemes bódító illata tökéletes kombináció a stressz ellen, a pihenés, a boldog ellazulás elősegítésére.

40g/csomag (8db)

Égési ideje: kb 50 perc.

Készleten

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

- +

Leírás

Green Tree: White Sage- Dragonblood backflow füstölő

Fehér zsálya (salvia apiana):

Az indián őslakosok már évszázadok óta használják a fehér zsályát tisztításra és gyógyításra. Ez a növény a menták családjába tartozik és a gonosz energiák elűzésére, illetve személyek, tárgyak és helyek megtisztítására használják.

Sárkány vér:

A sárkányvért szintén a negatív energiák elűzésére és védelmező falak létrehozására használják. Ezt a világos, piros gyantát különböző fajta fákból hozzák létre és hevítésére pirosan buborékol, úgy, mint a vér.

A fehér zsálya friss és földi illata tökéletesen összhangba kerül a meleg, borostyános sárkányvérrel, létrehozva egy tökéletesen nyugtató hangulatot.A természetes, maszala füstölők alapanyaga  morzsolt fa, ami gyanta, esetleg méz segítségével áll össze és szárított gyógynövényes és egzotikus fűszerek keverékével kézzel sodorják be. Hasonlóan a szintetikushoz, ezt is bambuszpálcára gyúrják rá. Ennél a füstölőnél láthatjuk is, hogy enyhén morzsolódik, hullik a fa por róla. Ezeknek a színe is más, míg a szén alapú szintetikus illatanyagú füstölők feketék, a maszala füstölő szürkés, vöröses vagy barna lehet.

Hogyan és miért használják a füstölőket?  Ősidők óta használják mindenütt a füstölőt az emberek és minden vallásban megtalálható ma is ez a szokás. Gondoljuk csak a keresztény tömjén égetésre. Általában tértisztításra használják. A buddhizmusban ezenkívül a füstölő felajánlása egy tiszteletbeli gesztus. Mikor felajánlást teszünk, akkor azokat összekapcsoljuk az érzékszervekkel, így a füstölő egy illatfelajánlást jelent. Sokan Ázsia-szerte hisznek olyan szellem lényekben, akik illattal vagy füsttel táplálkoznak, így a füstfelajánlás nekik is szólhat bizonyos esetekben.

Az tagadhatatlan, hogy szobánkba, meditációhoz vagy szimpla relaxációhoz, egy jó minőségű füstölő nyugodt hangulatot képes teremteni. Így nem feltétlenül kell a füstölésnek egy vallásos gesztusnak lennie, ez csak rajtunk múlik. Általánosságban a buddhisták a Buddhának, a tanításának, vagyis a dharmának és a buddhista közösségnek, a szanghának tesznek felajánlásokat. Ezt nevezik a három drágaságnak. A szangha lehet a szerzetesek, buddhista hívők közössége, vagy a bódhiszattvák és más megvilágosodott lények közössége is.

Green Tree: White Sage- Dragonblood backflow füstölő

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Kosár
Kosara üres.