fbpx

Mandala.hu – Nagykereskedelem és webáruház

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!
Tavaszi akció! Minden lakberendezési tárgyra 30% kedvezményt adunk!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Cart 0 Ft

A jelen ÁSZF tartalmazza a Mandala Egzotikus Nagykereskedés (továbbiakban Webáruház) használatának feltételeit az alábbiak szerint: 

A Webáruház címe: 1093 Budapest, Bakáts u 6.

www.mandala.hu

A webáruház üzemeltetőjének adatai:

Cégnév: Asita Cult kft.
Székhely címe: 1093 Budapest, Bakáts u 6.
Cégjegyzékszám: 01-09-693769
Nyilvántartást vezető cégbíróság: IM Cégnyilvántartási és Céginformációs Sz.
Statisztikai számjel: 12587128-5147-113-01
Adószám: 12587128-2-43
Bankszámlaszám : 10700550-24668101-51100005

Nagykereskedés adatai:

Cím: 1093 Budapest,Bakáts u 6.
Telefon: 06 30 892 8385
E-mail: [email protected]
Nyitva tartása: hétfő 9.00-18.00  kedd-
péntek 9.00-15.00

szombat-vasárnap Zárva

Az általános szerződési feltételek elfogadása

1. A regisztráció illetve vásárlás során a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor köteles elfogadni a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között.
2. Ha a felhasználó az ÁSZF feltételeit nem fogadja el, akkor nem veheti igénybe a Webáruház szolgáltatásait. Nem regisztrálhat, és nem küldhet megrendelést sem. 

A megrendelés lépései:

1. A regisztráció menete
2. A kosár használata
3. A megrendelés összeállítása
4. Az adatbeviteli hibák ellenőrzésének és javításának módja
5. A megrendelés elküldése
6. 
A megrendelés visszaigazolása

Az adásvételi szerződés létrejötte:

1. Ha a felhasználó megrendelést küld a Webáruház oldalain, és a szolgáltató a megrendelést e-mailben visszaigazolja adásvételi szerződés jön létre a vásárló és a Webáruház között. (Ha a megrendelés megérkezését visszaigazoló e-mail a vásárlóhoz 48 órán belül nem érkezik meg, akkor a vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.)
2. A felhasználó elfogadja, hogy az ily módon kötött szerződésírásban megkötöttnek minősül, és arra Magyarország joga irányadó. A szerződésre a jelen ÁSZF rendelkezései vonatkoznak.
3. A szerződés magyar nyelven jön létre, a Webáruház elektronikus formában, automatikusan tárolja. A felhasználó számára a Webáruházba történő bejelentkezés után hozzáférhető. Annak tartalmát elolvashatja, mentheti vagy kinyomtathatja. 

A termék lényeges tulajdonságai

A termék lényeges tulajdonságait a felhasználók megtekinthetik a termékek bemutató oldalain. 

Árak

A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek nem tartalmazzák a kiszállítás költségeit. A Webáruház szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A változások akkor lépnek életbe, amikor a Webáruházban online megjelennek. Természetesen a megrendelt árut a megrendelés napján feltüntetett áron szállítjuk.

A megrendelés folyamata

1. A rendelés véglegesítése

Amennyiben a vevő meggyőződött arról, hogy a kosár tartalma megfelel a megrendelni kívánt termékeknek, valamint adatai helyesen szerepelnek, úgy a „Megrendelem” gombra kattintva zárhatja le megrendelését. A „Megrendelem” gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozata – a Webáruház jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén – fizetési kötelezettséget von maga után.

2. A szerződés létrejötte

A Webáruház az ajánlat elküldését követő munkanap során, telefonon felveszi a vevővel a kapcsolatot. A Webáruház által telefonon történő visszaigazolás következményeként a megrendelt termékre a Vevő és az Eladó között szóban kötött adás-vételi, ill. szállítási szerződés jön létre.

3. A fizetés módja, feltételei

– Utánvét

A vevő választhatja azt, hogy a megrendelt termék futár általi kézbesítése során, az áru átvételével egyidejűleg, személyesen a futárnak fizeti ki készpénzben a termék végösszegét és a szállítási költséget.

– Készpénzes fizetés nagykereskedésünkben

A vevőnek lehetősége van a termék készpénzben fizetni nagykereskedésünkben.

– Előre utalás

-Bankkártya

Emailben számlamásolatot küldünk, amelynek alapján az átutalás megtörténhet. A vételár számlánkra való beérkezését követően a megrendelt árut átveheti, vagy kiszállítjuk. A számla eredeti példányát az áruval együtt átadjuk.

A Vevő kötelessége a vételár választott fizetési mód szerinti megfizetése. A választott fizetési módtól a Vevő csak az Eladó előzetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a kiszállított termék vételárát a Vevő nem tudja megfizetni, vagy az áru az Eladónak fel nem róható okból nem adható át, a Vevő köteles az Eladónak az áru rendelkezésre állításával és a kiszállításával kapcsolatos költségeit megfizetni.

A Webáruház nagykereskedésében történő személyes termék átvétel esetén a Vevő az árat a termék átvételével egyidejűleg fizeti meg. Amennyiben Vevő a terméket az egyeztetett időpontig, ennek hiányában a megrendeléskor raktáron levő státuszú terméket a megrendeléstől számított 3 munkanapon belül nem veszi át, a Webáruház jogosult a szerződéstől egyoldalúan elállni.

Ha a Vevő kiszállítást kér és készpénzzel egyenlíti ki a vételárat, a Vevő a termék kiszállítási költségét is tartalmazó árat a termék átvételekor fizeti meg a Webáruház megbízottjának.

A szállítási költség a kiszállított áru súlyától függetlenül: 

utánvétes fizetéssel 1990 Ft,

bankkártyás fizetéssel 1790 Ft,

Viszonteladóknak a szállítás költsége dobozonként 2900 Ft.

Külföldi  (Szlovákia, Szlovénia, Ausztria, Csehország, Románia, Horvátország) kiszállítás esetén a szállítási költség:  7000 Ft, amely bankkártyával vagy utánvéttel teljesíthető.

Külföldi kiszállításkor 25 000 Ft feletti vásárláskor IS felszámolásra kerül a szállítási költség!

25 000 Ft feletti vásárlás esetén a kiszállítás Magyarország területén ingyenes.

 

4. A minőségi- és mennyiség kifogásolás rendje

A vevő köteles az átadás-átvétel időpontjában az átvett termék tekintetében az átvételkor szemrevételezéssel észlelhető esetleges minőségi illetőleg mennyiségi kifogásait megtenni, továbbá az átvett terméket összevetni a számlán szereplő tételekkel és az esetleges eltéréseket közölni.

Amennyiben az átadás-átvételkor a vevő nem élt kifogással, a számlán szereplő tételeket tekintendők hiánytalanul átadottnak.

A vevő az átadás-átvételt követően kizárólag a szemrevételezéssel nem észlelhető hibák (rejtett hiba) miatt élhet minőségi kifogással a Termékre vonatkozó kötelező jótállási – illetőleg

A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza. Személyes átvétel esetén a már átvehető terméket az ügyfél szolgálatunkkal kapcsolatba lépve mondhatja le.  A visszaküldött áru kifizetett vételárát a megérkezésétől számított 15 napon belül visszatérítjük a vevőnek. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Ha a kiszállítás ingyenesen történt a megrendelő által megadott szállítási címre, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét. A csomag tartalmát és épségét minden esetben átvételkor azonnal ellenőrizni kell, ha sérült az áru vagy csomagolás, illetve a csomag tartalma hiányos, akkor a csomagküldővel jegyzőkönyvet kell felvetetni. Amennyiben ezt megtette és a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású terméket veszünk vissza, és csak ebben az esetben térítjük meg a teljes vételárat a vásárló részére. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását, ill. nem rendeltetésszerű használatból eredő kár költségei a vevőt terhelik.

5. Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától, számított legfeljebb 5 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük.

6. Adatvédelem

 A Webáruház számára kiemelt fontosságú a személyes adatok védelme. Elkötelezi magát a felhasználók és vevők személyes adatainak oly módon történő kezelése mellett, amely a vonatkozó érvényes jogszabályoknak és minőségirányítási szabályzatának megfelelve járul hozzá a biztonságos internetezés és vásárlás lehetőségének megteremtéséhez.

Kizárólag olyan adatot kér a Webáruház a megrendelés során, melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek. A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését.

Vonatkozó jogszabályok

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról;

45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;

19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

 

6. Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a(z) Asita Cult kft. (1093 Budapest, Bakáts u 6.) adatkezelő által a(z)
mandala.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes
adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az
adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Név, email cím, telefonszám, számlázási cím, szállítási cím.
Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a
SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:
http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Kosár
Kosara üres.