fbpx

Mandala.hu – Nagykereskedelem és webáruház

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!
Tavaszi akció! Minden lakberendezési tárgyra 30% kedvezményt adunk!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Cart 0 Ft

Cégünk családi vállalkozásként működve, 1990 óta foglalkozik egzotikus termékek nagykereskedelmével.

Nepáli utazásaim során találkoztam először a tibeti tanka festészettel, melynek egyik fő ága a mandala készítés. Nagyon mély benyomást keltett bennem az ehhez kapcsolódó szertartások mélysége. Vállalkozásunk névválasztásánál azért esett a döntés a Mandalára, mert ez a harmónia, az összhang, tökéletes egység szimbóluma, és azon pozitív energiák érzése, ami egyértelművé tette, hogy ezen az úton induljunk el.

A vállalkozásunkban azóta is meghatározó szerepe van a tiszta motivációnak, termékeinken keresztül szeretnénk harmóniát, belső békét sugározni.

Ázsia országait bejárva gyűjtjük és importáljuk azokat a jó minőségű és különleges termékeket, melyeknek köszönhetően meghatározói vagyunk az egzotikus termékek kereskedelmének.

Árukészletünk mindig igazodik az aktuális igényekhez, szem előtt tartva, hogy Magyarországon is minél többen megismerkedhessenek, és mindennapi életükben használhassák a varázslatos kelet egyedileg, kézzel készített ajándék- dísztárgyait, lakberendezési tárgyait, lakástextileket, különleges ékszereket, ruhákat, meditációs és buddhista kellékeket.

Utazásaink alkalmával még több évtized után is rabul ejt bennünket az az alázat, szeretet, ahogyan készítik a kézműves családok apáról fiúra szállva termékeiket.

Minden tárgynak lelke van, őrzik magukban egyediségüket.

Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink számtalan család otthonába juttatta el Ázsia hangulatát és talán pici részünk nekünk is van abban, hogy meghittebb, nyugodtabb légkörben élhetnek.

Közvetlen külföldi gyártótól történő beszerzés biztosítja számunkra, hogy nagykereskedésünkben mindig alacsony áron elérhetőek lehessenek termékeink. Széles kiskereskedői hálózattal rendelkezünk, várjuk azonban új partnerek vásárlásait is, hogy minél több helyre eljuthassanak termékeink.

Nagykereskedésünk és webáruházunk 6 munkatárssal áll vevőink rendelkezésére 2000. óta.

Amennyiben szeretne találkozni India, Nepál, Tibet, Indonézia, Thaiföld, Kína kézműves termékeivel, keressen bennünket, legyen Ön is partnerünk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kosár
Kosara üres.