fbpx

Mandala.hu – Nagykereskedelem és webáruház

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!
Tavaszi akció! Minden lakberendezési tárgyra 30% kedvezményt adunk!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Cart 0 Ft

Green Tree: 7 csakra füstölő (7 x 5g)

1.990 Ft

Hozza egyensúlyba és harmonizálja az energiaközpontokat a Green Tree 7 Csakra indiai masala füstölővel, amely minden csakrához külön illatú tasakot tartalmaz!

Mi a Csakra és a Csakra Harmonizálás?

A “csakra” szanszkrit eredetű szó, és az emberi testben található energiaközpontokat, másnéven csakrákat jelöli. Az emberi testben hét fő csakra található, amelyek mentén az energia áramlik. Minden csakrának saját specifikus szerepe és jelentése van, és kapcsolatban állnak a test, az érzelem, az elme és a szellem egészségével. A csakra harmonizálás azt jelenti, hogy egyensúlyban tartjuk és tisztítjuk ezeket az energiaközpontokat, hogy az energia szabadon áramolhasson és a testünk, a lélekünk és a szellemünk harmóniában lehessen.

A termék 7 kis tasakot tartalmaz, mindegyik egy specifikus csakrához kapcsolódó illattal. Ezek az illatok segítenek támogatni és harmonizálni az adott csakra energiáját.

Használati utasítás:

  1. Válassza ki a harmonizálandó csakrának megfelelő tasakot.
  2. Gyújtsa meg a füstölőt egy füstölőtartóban.
  3. Engedje, hogy a füstölő lassan égjen és megtöltse otthonát finom illattal, miközben mélyül a csakra meditációban és a harmonizálásban.
  4. Hozza ki a legjobbat a csakra energiájából, és tapasztalja meg az egyensúlyt és a harmóniát a test, a lélek és a szellem között.
Készleten

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

- +

Leírás

Green Tree: 7 csakra füstölő (7 x 5g)

A természetes, maszala füstölők alapanyaga  morzsolt fa, ami gyanta, esetleg méz segítségével áll össze és szárított gyógynövényes és egzotikus fűszerek keverékével kézzel sodorják be. Hasonlóan a szintetikushoz, ezt is bambuszpálcára gyúrják rá. Ennél a füstölőnél láthatjuk is, hogy enyhén morzsolódik, hullik a fa por róla. Ezeknek a színe is más, míg a szén alapú szintetikus illatanyagú füstölők feketék, a maszala füstölő szürkés, vöröses vagy barna lehet.

Hogyan és miért használják a füstölőket?  Ősidők óta használják mindenütt a füstölőt az emberek és minden vallásban megtalálható ma is ez a szokás. Gondoljuk csak a keresztény tömjén égetésre. Általában tértisztításra használják. A buddhizmusban ezenkívül a füstölő felajánlása egy tiszteletbeli gesztus. Mikor felajánlást teszünk, akkor azokat összekapcsoljuk az érzékszervekkel, így a füstölő egy illatfelajánlást jelent. Sokan Ázsia-szerte hisznek olyan szellem lényekben, akik illattal vagy füsttel táplálkoznak, így a füstfelajánlás nekik is szólhat bizonyos esetekben.

Az tagadhatatlan, hogy szobánkba, meditációhoz vagy szimpla relaxációhoz, egy jó minőségű füstölő nyugodt hangulatot képes teremteni. Így nem feltétlenül kell a füstölésnek egy vallásos gesztusnak lennie, ez csak rajtunk múlik. Általánosságban a buddhisták a Buddhának, a tanításának, vagyis a dharmának és a buddhista közösségnek, a szanghának tesznek felajánlásokat. Ezt nevezik a három drágaságnak. A szangha lehet a szerzetesek, buddhista hívők közössége, vagy a bódhiszattvák és más megvilágosodott lények közössége is.

Green Tree: 7 csakra füstölő (7 x 5g)

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Kosár
Kosara üres.