fbpx

Mandala.hu – Nagykereskedelem és webáruház

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhoz-szállítás!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Cart 0 Ft

Himalaya White Copal füstölő

580 Ft

A fehér copal gazdag és frissítő illata fokozza a pozitív energiákat, boldogságot hozva szívébe. Már az ókorban is az érzelmek kiegyensúlyozására és az idegrendszer megnyugtatására használták. Közkedvelt a meditációk közben meggyújtani ugyan is aromája a korona cshakrára hat, ezzel mélyebb kapcsolatot létrehozva a tudattatinkkal meditáció során.

A himalaya füstölőink természetes virágok, növények, olajok keverékéből kézzel sodorva készülnek. Teremts egyensúlyt mindennapjaidba, meditációkhoz, aromaterápiához is ajánljuk.

A doboz 15 grammos, 13-15 szálat tartalmaz, egy szál 55-60 percig ég.

 

 

Készleten

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

- +

Leírás

Himlaja White copla, fehér copal gazdag és frissítő illata fokozza a pozitív energiákat, boldogságot hozva szívébe. Már az ókorban is az érzelmek kiegyensúlyozására és az idegrendszer megnyugtatására használták. Közkedvelt a meditációk közben meggyújtani ugyan is aromája a korona cshakrára hat, ezzel mélyebb kapcsolatot létrehozva a tudattatinkkal meditáció során.

A masala indiai füstölő szertartások, meditációk elmaradhatatlan kelléke, segíti az összpontosítást, megnyugtatja az idegeket, erősíti a tudatalatti érzékenységét. A kézi gyártás során a füstölőket virágolajokból, fűszerekből, gyógynövényekből keverik és “mártásos” technikával készítik.

– A masala füstölő, a masala fűszeres keveréket jelent, ellentétben a mártott f hanem vöröses vagy sárga színű. Alapja a fapor, amit természetes olajokkal, fagyanta őrleménnyel, gyógynövényekkel, fűszerekkel összegyúrnak. Faszenet nem tartalmaz, jobb minősége miatt kicsit drágább, mint a mártott.

Himalaya: White Copal 15g füstölő

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Kosár
Kosara üres.