fbpx

Mandala.hu – Nagykereskedelem és webáruház

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítás!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Cart 0 Ft

A tibeti füstölőket nemcsak kellemes, érdekes, néha szokatlan illatáért szerethetjük, hanem gyógyító ereje miatt is. A füstölő használata a tibeti orvostudomány fontos eleme is, gyakran égetik a depresszió, a stressz és a szorongás enyhítésére. Nyugtató hatása miatt széles körben használják a meditáció, relaxáció alatt, tisztítja az elmét.

A Himalája erdeiben megtalálható gyógynövények, termések, virágok, illatos kérgek képezik alapanyagát a Tibeti füstölőknek, melyeket az ősi titkos recepteket alapján buddhista szerzetesek készítenek. Számos nepáli, indiai kolostor saját maga készíti füstölőit, melynek összetételét csak egy maroknyi hűséges ember ismeri. A titkos arányban összekevert és porrá őrölt természetes összetevőket vízzel gyúrják megfelelő állagúvá, majd görgetik, sodorják, míg a füstölő el nem éri a kívánt vastagságot. Ezt követően a Tibeti füstölőket több napos szertartáson avatják be és áldják meg.

A Mandala füstölők egyenesen egy nepáli kolostorból érkeznek hozzánk Lama Pema Tobchen áldásával.

Jelenleg a következő 4 féle tibeti füstölő vásárolható meg a Mandala webáruházban, melyek az alábbi jellemzőik vannak:

Mahakala füstölő: Milarepa szövegében megtalálható ősi receptje szerint készült természetes tibeti füstölő. Segít létrehozni a szeretetet és az együttérzést, csökkenteni a negatív érzelmeket, mint a féltékenység és a félelem. Energiát ad az élet nehézségeinek leküzdésére. Bátorítja a pozitív gondolkodást.

Tibeti-Mahakala-füstölő

Riwo Sangcho füstölő: Tartalmaz minden értékes gyógynövény összetevőt, amely szükséges a megfelelő Riwo Sangcho rituáléhoz.  A keverék elsődleges összetevője a nepáli és a tibeti határvidék hegyeiben betakarított különleges borókalevelek.

Tibeti-Riwo-Sangchod-füstölő

Zambala füstölő: Ez a kiváló minőségű füstölő kizárólag Zambalának történő különleges felajánlás, aki a nagylelkűség, anyagi, szellemi gazdagság nyújtója. A füstölő 48 különböző Himalája erdeiben gyűjtött gyógynövényből áll, többek között piros és fehér szantálfa.  Tiszteletet, odaadást, jó szerencsét, boldogságot és jólétet hoz a mindennapi életben. Kellemes erdei virág illata van.

Tibeti-Zambala-füstölő

Green tara füstölő: 48 féle Himalájai gyógynövényt tartalmaz, mint a szantálfa, a boróka, a Bakchi, az Ashtaghandha, a szegfűszeg, a fahéj. A zöld tara füstölő jó egy terület tisztítására vagy szentesítésére és növelésére.

Tibeti-zöld-Tara-füstölő

Related Articles

Boldogság, Áldás, Mandala....

Boldogság, Áldás, Mandala….

Mindenki boldogságra, szeretetre vágyik! Ez a legtermészetesebb kívánságunk. Most ezt a boldogságot és áldást szeretné megosztani Veletek a Mandala – hogyan kerülhetünk közelebb a boldogsághoz és hogyan érhetjük el azt. Hatalmas szerencsében és áldásban részesült a Mandala: az egyik árubeszerzőnk Tamás Kathamanduban a Szent Sztúpánál, megáldatta a környezetében vásárolt kegytárgyakat, az egyik legtiszteletre méltóbb tanítójával, […]
Read more

Hindu és Buddhista istenek

A hindu panteon tele van különböző istenekkel, akik valamilyen módon a világon uralkodnak. Természeti erőket és minden emberi életvitellel kapcsolatos dolgot testesítenek meg. Az ősi védikus istenek szerepköre az idő előrehaladtával változott. Kevesen tudják, de vannak az indiai területen a hindunál régebbi, törzsi kultúrák, melyeknek a hiedelemvilágát a hindu kultúra magába olvasztotta, így változott az […]
Read more

A világ világossága – 1. rész

Akit a világ világossága vezet, az nem tévedhet el. Nem járhat sötétségben. „Lámpád vagyok, ha látsz engem” (János Evangéliumából) „Szítsátok a dharma fényét, a szenvedés sötétjében tévelygőkért” (Santidéva) Az univerzum egyik őseleme a tűz, melynek megnyilvánulása három fontos részből áll: a fényből, a melegségből és a fluiditásból. Az ó és ősmagyar, nyelvben a világ szó […]
Read more
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Filter by Categories
Blog
Egyéb
slider
Tudástár
tudastar_home
Kosár
Kosara üres.